Om kursen

Innehåll och form

Alla människor har olika förväntningar, intressen, behov och preferenser. Det finns inget sammanhang där allt funkar för alla. Jag delar med mig av sådant som har hjälpt mig eller andra, med utgångspunkt i mina egna erfarenheter, mina poddintervjuer i Drömmen om Målajord samt min utbildning i ACT (Acceptance and Commitment Training), MI (Motiverande Samtal) och mindfulness/meditation. Se det som ett smörgåsbord och plocka det du känner att just du har nytta av (det är också att följa sin inre kompass!).

Den inre kompassen består av tio moduler, som du kan läsa mer om här. Varje kursmodul innehåller:

  • en inspirationspresentation 
  • en guidad meditation
  • några uppgifter för dig att jobba med (övningar, reflektionsfrågor)

Du väljer själv om du vill titta/lyssna på presentationen i form av en video eller ljudfil (mellan 15 och 30 minuter lång), eller om du föredrar att läsa (ett blogginlägg med bilder eller ren text).

Just nu kan du provtitta på den första modulen, för att få en lite tydligare uppfattning om hur kursen fungerar. Du får alltså tillgång till den här modulens inspirationspresentationer, reflektionsfrågor och guidade meditation. I de övriga kursmodulerna får du också olika övningar att göra.

Du gör kursen helt på egen hand och i din egen takt och du kan köpa och starta kursen när du vill under året. Avgiften är 1500:-.

Om du skulle känna att du behöver mer individuellt stöd erbjuder jag också mentorskap i mån av tid. Du kan läsa mer om det här. 

Är den här kursen NÅGOT för dig? 

Att läsa en onlinekurs på egen hand kräver lite självdisciplin, eftersom ingen kommer att stå där med en piska och tvinga dig till något. Här kan du läsa mer om vem kursen passar och inte passar (och om vem jag, Maria, är). Läs gärna igenom texten innan du tar ställning till om den verkar vara något för just dig.

Kom ihåg att det är du som sätter ribban för hur mycket tid du vill lägga på kursen. Räkna med att, beroende på hur din ambitionsnivå och dina förutsättningar ser ut, avsätta mellan två och fem timmar per modul.

Ett tips är att läsa kursen tillsammans med någon du känner, så att ni kan stötta varandra och reflektera tillsammans. Ni får också 100:-/person i rabatt på kurskostnaden!

Här kan du läsa om vad tidigare kursdeltagare har tyckt om Den inre kompassen.

Vad händer när kursen är SLUT?

Den inre kompassen kommer kanske inte att revolutionera ditt liv på några veckor. Det är ingen quick fix att lära sig hitta och följa sin inre kompass; det är något vi behöver träna under lång tid. Däremot kan den hjälpa dig att börja ta små steg i rätt riktning, hitta verktyg som du kan ha nytta av genom hela ditt liv, och gå från att bara konsumera insikter till att applicera dem på din egen verklighet.

Har du frågor? Varmt välkommen att höra av dig på maria@inrekompass.nu eller beställ  direkt här.

Advertisements